Благодійна акція “Краса у подарунок” від Червоного Хреста

"Краса у подарунок"

Протягом вересня, за ініціативи Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України, у нашому місті буде відбуватися благодійна акція “Краса у подарунок”.

За підтримки перукарень нашого міста підопічним Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста, тимчасово переміщеним особам, ветеранам, малозабезпеченим та людям з обмеженими можливостями будуть надані безкоштовні перукарські послуги. Нещодавно подібна акція відбулася у Чернівцях.

Червоний Хрест
“Наразі ми звертаємось до власників перукарень міста з проханням долучитися до цієї благодійної справи і домовляємося про умови акції та дні, коли люди зможуть навідатися в салони краси для надання безкоштовних перукарських послуг, – розповідає голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Євдокименко. – Якщо у вашому оточенні є люди, які потребують такої допомоги, обов’язково повідомте нас! Перукарські послуги будуть здійснюватися в основному у салонах краси міста, але також є можливість в разі потреби запросити спеціаліста додому.

Дорогі друзі, давайте разом допомагати людям, які цього потребують, та дарувати їм гарний настрій!

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. (099) 076 13 10

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ