Учні шкіл району збирають книги для школярів Луганщини

2

З початком навчального року знову розпочали свою роботу благодійні та волонтерські гуртки в школах району. Діти з Сторожинецьких навчальних закладів завжди підтримували як мобілізованих, так і різні благодійні ініціативи, направлені на допомогу пораненим на Сході України бійцям та внутрішньо переміщеним особам та людям, які зараз проживають в зоні АТО.

РЕМ

Сьогодні, 7 вересня, в Сторожинецькій ЗОШ №1 І-ІІІ ст. пройшла лінійка, присвячена проведенню обласної акції по збору української художньої та програмної літератури для дітей Луганської області “Подаруй дитині українську книгу”, яка проводиться в з 1 по 11 вересня згідно доручення Департаменту освіти та науки ОДА за ініціативи громадської організації “Ніхто крім нас” в навчальних закладах області, в рамках якої діти збирають художні, енциклопедичні та програмні книги та канцелярські приладдя для передачі їх школярам в зоні АТО.

Також на заході нагадали за завершення акції “Фіточаї – захисникам”, в рамках якої школярі збирали чаї з лікарських трав для відправки волонтерами на Схід України.

3

“Такі лінійки регулярно проводяться майже в всіх школах району. – пояснює начальник Управління освіти Андрій Іванович Гакман. – Дуже добре, що педагогічний колектив та учнівська молодь підтримують волонтерські та благодійні ініціативи та проводять благодійні акції щодо збору коштів, продуктів, книг, одягу для учасників АТО, для внутрішньо-переміщених осіб, для військових в зоні АТО, для наших мобілізованих, для поранених та інших категорій населення.

Продукти, речі, та кошти передаються волонтерами на Схід України або волонтерськими організаціями розповсюджуються по району.”

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ