Свято Літніх Іменинників в Сторожинецькій школі-інтернат

18

В Сторожинецькій школі-інтернат 7 вересня відбулося Свято Іменинника – учні, День Народження яких припав на літні канікули, святкують його разом. Цього року було 68 іменинників, з яких 10 – першокласники. Також свої іменини відмічали і вчителі, які народилися літом.

На свято до дітей завітала Тамара Михайлівна Сенюшко, волонтер з Сторожинця, яка нині проживає в Італії.

“Я приїхала привітати дітей та привезла подарунки від нашої общини в Італії та від небайдужих італійців. – розповідає Тамара Михайлівна. – У нас діє програма “Буковинська Мрія”, за допомогою якої діти можуть написати листа до небайдужих людей, а вони по можливості придбають та передадуть через мене подарунки. Спеціально для цього ми організували стенд з цими листами і їх перекладом на італійську мову. Кожен може прочитати, про що мріють буковинські діти і виконати це бажання.

Тамара Сенюшко

2

Такі гарні листи дуже допомагають не втратити віру в людей. Я хочу подякувати дітям, я черпаю з них позитивну енергію. Якби не дитяча віра – не знаю, як би жила.

Тепер ми привезли дітям шкільні канцелярські набори – циркулі, ручки, ножиці, степлери тощо. В цьому році ми долучилися до збору коштів на лікування Кості Полинчука та Катерини Жалоби, яким потрібна була операція. Дуже тепло на душі від того, що люди не залишилися осторонь їх проблем.

7

9

12

Хочу виказати дуже велику подяку сторожинецькому волонтеру Оксані Гаденко, яка дуже сильно допомагала та підтримувала і також брала участь у багатьох благодійних акціях.

15

Школа-інтернат

16

Наступний приїзд до навчального закладу планую на День Св. Миколая, щоб порадувати діток святковими подарунками.

Закликаю всіх небайдужих буковинців долучатися до таких акцій. Для зв’язку використовуйте мої профілі в соціальних мережах. Фейсбук: https://www.facebook.com/senyushko?fref=ts, Однокласники: https://ok.ru/profile/564310914005

17

Категорія: Події Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ