На основних автошляхах Буковини оновлюють розмітку

Зокрема, на дорозі Н-03 Житомир – Чернівці вже поновили 46,2 км поздовжньої розмітки

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, доручила підряднику нанести дорожню розмітку на основних автошляхах Буковини. Йдеться, зокрема, про дороги з найвищою інтенсивністю руху, про це йдеться у дописі відомства.
На дорозі Н-03 Житомир – Чернівці вже поновили 46,2 км поздовжньої розмітки. Крім того, оновили фарбу на стрілках, острівцях безпеки, осьових лініях, направляючих острівках, що розподіляють транспортні потоки. 
Обсяги робіт виконуються у межах виділеного державою фінансування.

“У цьому році ми планували завершити ремонтні роботи на обході міста Хотин. Відновлення 7-ми кілометрового відрізку автошляху Н-03 почали торік. Влаштували нижній шар асфальтобетону. У 2022-му передбачалося завершити усі роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетону, з’їздів та примикань до прилеглих вулиць, укріплення узбіч,  встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки. Однак через війну в Україні ми були змушені поставити всі проєкти на паузу. 
Вже після Перемоги України ми відновимо ремонт не лише обходу міста Хотин, а й всі роботи, що були розпочаті у довоєнний період”, – йдеться у повідомленні.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ