Немає господаря: у Чернівцях на Небесної Сотні не прибирають ділянку, бо вона нікому не належить

Мешканці змушені боротися за благоустрій території біля свого дому

У Чернівцях на вулиці Небесної Сотні на ділянці біля ринку “Буковинський” не здійснюють благоустрій, адже як виявляється за документами, вона нікому не належить. Громадська активістка боролась за те, аби територію прибирали та не було стихійної торгівлі.    

 
Про це на своїй сторінці у Facebook пише чернівчанка Тетяна Коляса.
 


“Я припиняю боротьбу за благоустрій цього шматка території біля свого дому. Я не розумію, як можна покосити газон і залишити невеличку ділянку, бо то не твоя територія.

Я визнаю, що програла нашій бюрократичній системі і байдужості людей” – зазначає Тетяна.

 


Чернівчанка домоглася того, щоб на газоні не було стихійної торгівлі.  

“Єдина моя перемога – це відсутність стихійної торгівлі (і як наслідок, бардаку) на цьому газоні. Я, звичайно, вдячна поліції, але, якщо чесно, то всі мої виклики були безрезультатні, поки я не вийшла особисто. І в присутності поліцейських, за допомогою металу в голосі і природній впертості, мені вдалося донести свою думку торгашам і переконати їх більше тут не з’являтись, що вони успішно і зробили”, – пише чернівчанка.

Як виявила громадська активістка прибирати газон не хочуть, тому що за документами газон нікому не належить.
 


“Тепер по документам. Цей невеличкий шматок землі не належить ні до будинку 23, ні до Центру науково-технічної творчості, ні до ринку “Буковинський”, ні до території Містосервісу, ні до території ТОВ Дукат (якщо не помиляюсь у назві).

Я писала в Інспекцію з благоустрою, щоб дізнатись, хто є власником цієї території, щоб задовбувати саме його або скаржитись саме на нього (на цих фото тільки частина “нічийної” території, трохи далі місце, яке так само не прибирається, але виглядає огидніше). Мені прийшла туманна відповідь, яка ніяк не прояснила ситуацію”, – йдеться у дописі.




Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ