На Буковині затримали кілька груп порушників кордону

Правопорушниками виявилися мешканці Донецької, Харківської, Запорізької та Чернівецької областей

Впродовж останніх двох діб на Буковині прикордонники затримали 9-х порушників кордону, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-молдовський кордон.
 
Так, оперативними співробітниками Чернівецького загону спільно з прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Кельменці» було затримано 3-х чоловіків призовного віку, мешканців Миколаївської та Тернопільської областей, які намагалися незаконним способом потрапити на територію Молдови. Автомобіль марки «ПЕЖО», яким пересувались правопорушники, було зупинено за 300 метрів до державного рубежу.
 
Чоловіків було затримано, адже особи не змогли пояснити мету свого перебування у контрольованому прикордонному районі.
 
Дещо пізніше, на ділянці цього ж відділу, було припинено ще чотири випадки незаконного перетину кордону та затримано 6-х громадян України призовного віку.
 
Правопорушниками виявилися мешканці Донецької, Харківської, Запорізької та Чернівецької областей. Усіх правопорушників притягнено до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та поінформовано представників територіальних центрів комплектування ЗСУ.
 
Окрім цього, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 336 ККУ.
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ