СНТ “Лідер” – перше місце в Україні

Лідер

Центр дитячої та юнацької творчості – це освітній позашкільний навчальний заклад, де діти розвивають свій талант, свою творчість. Сторожинецький ЦЮДТ став творчим домом для 1732 вихованців. Зараз вихованці центру – стаціонарний наметовий табір “Лідер” – отримали І місце в номінації “Наметові містечка” Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращу виховну роботу в літніх оздоровчих таборах.

За детальнішою інформацією ми звернулися до заступника директора з навчально-виховної роботи ЦЮДТ Паладій Ольги Михайлівни:

Паладій О.М.“При нашому центрі з 2013 р. працює стаціонарний наметовий табір (СНТ) “Лідер”, який в тому році зайняв І місце в обласному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращу виховну роботу в літніх оздоровчих таборах в номінації “Наметові містечка”, а на всеукраїнському – ІІІ місце.

В 2014 році так само двічі зайняв І місце на обласних етапах. І буквально сьогодні стало відомо, що на всеукраїнському етапі ми були відзначені почесним першим місцем.

Наметовий табір був розміщений в с. Чудей на території Чудейської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Під час табірних змін діти перебували у наметах та затишних дерев’яних будиночках. Всім було забезпечено 3-разове харчування. В СНТ “Лідер” в 2013 році була лише одна зміна з 30 дітей, а в 2014 році – вже 3 зміни по 30 дітей – переможці олімпіад, змагань, конкурсів, діти пільгових категорій.

будиночки

Під час табірних змін в “Лідері” працював весь педколектив Сторожинецького ЦЮДТ. Велика увага приділялася в таборі патріотичному, національному, родинному та трудовому вихованню.

Хочу зазначити, що 2014 році вперше СНТ “Лідер” почав співпрацю з міжнародною волонтерською організацією “Айсек в Україні” з метою стажування іноземних студентів, та розповсюдження іноземної мовної практики серед дітей та підлітків України”

 

 

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ