В офісі Хотинського лісництва зробили прихисток для переселенок з дітьми

У Хотині прихисток знайшли 6 сімей з Харкова, Миколаєва, Дніпра та Волновахи

В адмінприміщенні Хотинського лісництва надали прихисток переселенкам з дітками. Частину офісного приміщення надали для проживання вимушеним переселенцям. І забезпечили їх усім необхідним. Ось так вийшло, що справа – офіс, а зліва знайшли прихисток 6 сімей з Харкова, Миколаєва, Дніпра та Волновахи.
 
Про це піше місцеве видання «Хотинські вісті»..
 

“Для нас створили гарні умови – як у невеличкому готелі: у кожної сім’ї окрема кімната, крім того є кухня та ванна. Ми дуже задоволені та вдячні колективу лісництва, дорожимо такою підтримкою. Нам надали ліжка та інші меблі, новеньку постільну білизну та рушники, посуд та електроплитку. Словом, заходь і живи, не маючи нічого. А головне – діти в безпеці. Спочатку думали, що ми тут на кілька днів, а виявилося – уже шостий місяць живемо. І повертатися поки не можемо, адже там, де раніше жили – у промисловому районі Харкова – зараз постійні обстріли”, – говорить Ольга з Харкова, тримаючи на руках маленьку донечку.

[/quote][quote]

 
Як поінформував лісничий Хотинського лісництва Сергій Ткач, із початку повномасштабного вторгнення у адмінприміщеннях почали надавати прихисток людям, котрі були вимушені виїхати із регіонів, де велися бойові дії. Деякі зупинялися на певний час і потім виїхали за кордон, одразу в ті приміщення заселялися інші. А шість сімей живуть донині.
 
Зараз 18 осіб проживають у офісі Хотинського лісництва та 4 у будівлі лісництва.
 

“Наші працівники усім серцем перейнялися важкою ситуацією людей, як змушені залишати свої оселі та рятуватися від обстрілів. Допомагали їм, чим могли: продуктами, речами. Підприємство надало і деяку побутову техніку, також встановили душову кабінку. Тобто на перших порах забезпечили тим, що було вкрай потрібно”, – говорить Сергій Ткач.

 
Про все це керівник лісництва розповідав неохоче. Пояснив, що допомагали вимушеним переселенцям за покликом душі, а не для піару.
 

«Ви нас не хваліть, ми зробили те, що мав би зробити кожен українець, коли іншій людині необхідна допомога», – сказав він. 

В офісі Хотинського лісництва зробили прихисток для переселенок з дітьми

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ