На Львівщині запрацювала нова газова свердловина

Карпатський регіон є важливим напрямком стабілізації виробництва та компенсації втрат, які понесла Україна від початку широкомасштабної війни

У Львівській області запрацювала нова свердловина, вона забезпечує видобуток 115 тис. куб. м газу на добу. Про це повідомляє пресслужба “Укргазвидобування”, передає УНН.

Як зазначається, проектування та спорудження свердловини здійснювала компанія Expert Petroleum, яка є партнером “Укргазвидобування” в межах РЕС проекту (Співпраця на умовах підвищення видобутку).

“Ми вітаємо такий результат на одному з наших родовищ, переданих в управління Expert Petroleum. Свердловина була пробурена та запущена в роботу в рекордні терміни – 18 днів. Саме такого ефекту ми і очікували від міжнародного партнера, який має можливість ухвалювати швидкі та ефективні рішення. Сьогодні Карпатський регіон є важливим напрямком стабілізації виробництва та компенсації втрат, які ми понесли від початку широкомасштабної війни”, – цитує пресслужба т.в.о. генерального директора компанії Олександра Романюка.


Також він наголосив, що компанія розраховує на зростання видобутку на виснажених родовищах в межах проекту РЕС з Expert Petroleum та працює над новими перспективними проектами в цьому регіоні.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ