В Панківському НВК відбувся благодійний ярмарок

Ярмарок

В Панківському навчально-виховному комплексі з 9 по 11 вересня проходив благодійний ярмарок, під час якого діти могли продати вироби, виготовлені власноручно та вилучені кошти передати на благодійність.

“Такі ярмарки проводяться в нашому НВК щорічно в вересні під гаслом “Зроби добро”, – розповідає заступник директора з виховної роботи Антоніна Василівна Побіжан. – До цієї акції долучилися і вчителі, і учні, і батьки. Цього року одночасно проходять районні акції, в яких також взяли участь наші вихованці – це збір фіточаїв, збір українських книг та канцтоварів, збір пластикових пробок для переробки на протези.

Взагалі в школі проводиться дуже багато акцій як благодійних, так і на підтримку бійців АТО. Дуже радує, що це знаходить відклик та до школи повертаються листи з словами вдячності.

20

18

19

По завершенню ярмарки зібрані кошти будуть підраховані органами учнівського самоврядування класу, після чого зводиться загальна відомість по НВК з підписами класних керівників, а творча група вчителів разом з органами шкільного самоврядування розподілять їх на благодійні потреби – на допомогу людям похилого віку (до 1 жовтня), частина піде на лікування онкохворої дівчини з Зрубу-Комарівського, сестра якої навчається в 10 класі нашої школи. Ще ми збираємо на допомогу нашому випускнику, який цього літа потрапив в автомобільну аварію, оскільки він сирота і знаходиться зараз у важкому стані.”

Адміністрація та педколектив НВК дуже вдячні учням та, особливо, їхнім батькам за підтримку, за розуміння, за доброзичливість та активну допомогу в проведенні благодійних акцій.

Фотозвіт з заходу:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ