ЗСУ відбили населені пункти на півдні: Міноборони готує заяву

Українські військові відбили деякі населені пункти на півдні. Про звільнені території не повідомляють відразу ж, щоб не піддавати їх масованим ударам з боку окупантів. Про це заявила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк.

На півдні тривають позиційні бої. «Ми продовжуємо позиційні бої, є території, які нами вже звільнені, і є розрахунковий час оголошення цих територій такими, які вже повністю під юрисдикцією України. Тому давайте ще трішечки почекаємо, ми готуємо повідомлення офіційне на цей рахунок», – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що військові дуже серйозно стежать за тим, щоб звільнені населені пункти не піддавалися масованим артилерійським і авіаційним ударам з боку противника.

Як повідомлялося, Банкова анонсувала гарні новини на Харківському напрямку. Як повідомлялося, у пабліках терористичних угрупувань так званих «ЛНР» і «ДНР» поширюється інформацію, що загарбники на Харківському напрямку, зокрема, в районі міста Балаклія, зазнають потужних ударів під натиском бійців ЗСУ.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ