Обстріли «Градами» на Дніпропетровщині та ракетні удари по Харкову: головне за ніч

Військові рф продовжують зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Удар по нафтобазі в Кривому Розі/Валентин Резніченко

Упродовж доби 6 та 7 вересня армія рф завдала понад 7 ракетних та 25 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. Для цього росіяни здійснили до 20 вильотів літаків. Про це повідомляють обласні військові адміністрації.

Дніпропетровщина

У ніч на 7 вересня рятувальники загасили пожежу, яка виникла на нафтобазі у Кривому Розі внаслідок ракетного удару російських окупантів. Полум`я приборкували понад 16 годин, повідомив  начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко,

Війська рф, за словами Резніченка, знову вдарили по Нікополю та Марганецькій громаді. Обстрілювали з «Градів», мінометів та важкої артилерії.

«Минулося без загиблих та поранених. Масштаби руйнацій з’ясовують», — написав він.

За повідомленням голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, у Синельниківському районі сили Повітряного командування «Схід» збили російський безпілотник.

Харківщина

Вранці 7 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Зміїв Чугуївського району Харківської області. Загиблих або поранених немає.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його даними, військові рф обстріляли Зміїв близько 4:00. Ракета поцілила у землю поблизу лікувальної установи.

Також цієї ночі росіяни завдали по Немишлянському району Харкова два ракетних удари. Одна з ракет влучила у двоповерхову будівлю, загорілася автомийка, що була поруч, постраждали кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила в землю. Попередньо – без постраждалих.

Донеччина

Упродовж 6 вересня від обстрілів російських окупантів загинули троє жителів Донеччини, ще двоє людей отримали поранення.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Від обстрілів окупантів загинули житеді Георгіївки, Красногорівки та Парасковіївки.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Донеччині загинули 803 людей, 2023 – отримали поранення. Точну кількість загиблих та поранених у Волновасі та Маріуполі встановити неможливо.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ