На кордоні проведуть облави на чоловіків призовного віку

З 24 лютого в Чернівецькій області за спробу порушення державного кордону затримано 736 громадян України призовного віку

Впродовж кількох місяців у контрольованих прикордонних районах Чернівецької області, підрозділами 31 прикордонного загону, будуть проводитися спеціальні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «РУБІЖ – 2022». Оперативно-профілактичні заходи буде проведено з метою забезпечення надійної охорони державного кордону та недопущення незаконного перетину державного рубежу громадянами України призовного віку.
Про це інформує пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
 
Прикордонники спільно з представниками правоохоронних органів здійснюватимуть контроль за дотриманням прикордонного режиму шляхом патрулювання у прикордонні та проводитимуть перевірку громадян і транспортних засобів на контрольних постах, що розміщено на автомобільних шляхах у межах контрольованих прикордонних районів.
 
Варто зазначити, що початком військової агресії Російської Федерації проти України, на ділянці відповідальності Чернівецького загону, за спробу порушення державного кордону затримано 736 осіб, громадян України призовного віку.
 
Керівництво Чернівецького прикордонного загону звертається до мешканців Буковини неухильно дотримуватися чинного законодавства України з прикордонних питань!
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ