200 днів українського спротиву. Хто зламав плани ворога, бо не зламався сам – Звернення Президента до нації

Президент України Володимир Зеленський 11 вересня записав спеціальне відеозвернення – до 200 днів війни. Він подякував усім тим, хто боронить українську землю. Президент пообіцяв, що невдовці український прапор замайорить у Херсоні, Бердянську, Мелітополі, Луганську, Горлівці, Єнакієвому, Маріуполі, Донецьку, Ялті, Джанкої, Керчі, Євпаторії та Сімферополі.

Головне зі звернення президента України Володимира Зеленського 11 вересня:

  • 200 днів українського спротиву. Майже 5 тисяч годин. Майже 300 тисяч хвилин. Майже 20 мільйонів секунд. І рівно стільки ж причин, щоб усім, завдяки кому це можливо, сказати сьогодні “дякую”. Мільйони разів. Без жодних “майже”. Сказати, що ми віримо в них і нашу перемогу. Без жодних “майже”.
  • Всім, хто за 200 днів знищив понад 2000 ворожих танків, 4500 бойових броньованих машин, понад 1000 ворожих артилерійських систем, 250 літаків та 200 гелікоптерів і майже 1000 безпілотників окупанта, 15 кораблів і катерів, тисячі одиниць іншої ворожої техніки. Звільнив сотні наших міст і сіл. Хто зламав плани ворога, бо не зламався сам.
  • Сьогодні дії наших воїнів на півночі, півдні та сході України бачать і відзначають усі.
  • Світ у захваті, ворог – у паніці, Україна пишається вами, вірить у вас, молиться за вас, чекає на вас.
  • Ми певні: ви вийдете на наш кордон, на всі його ділянки. Побачите наші рубежі та ворожі спини. Побачите, як сяють очі наших людей та п’яти окупантів. Вони назвуть це жестами доброї волі. Ми назвемо це перемогою.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ