На Буковині маршрутний автобус портапив в ДТП. У нього врізався п’яний чоловік на ВАЗі

Увечері 12 вересня у селі Кам’янка 47-річний кермувальник автомобіля «ВАЗ 2107» отримав тілесні ушкодження внаслідок зіткнення із маршруткою. Потерпілого буковинця медики госпіталізували до лікарні. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, для з’ясування обставин і причин на місце аварії виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що житель села Кам’янка, керуючи автомобілем «ВАЗ 2107», виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із маршруткою сполученням «Чернівці-Багринівка». Унаслідок аварії травмувався водій легковика. У центральній районній лікарні медики діагностували у чоловіка травму голови. Попередньо, на момент скоєння ДТП потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ