Скеровано до суду

1. Сторожинецьким відділом Чернівецької окружної прокуратури скеровано до суду кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, надає таку вигоду, будь якої дії з використанням наданої їй службового становище).
Так, у серпні цього року, 50-річний житель с. Стара Жадова намагався надати працівнику відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції неправомірну вигоду в сумі 1000 грн. за не складання відносно нього протоколу та постанови про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).
Санкція статті ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 17000 грн. до 68000 грн. або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
2. Сторожинецьким відділом Чернівецької окружної прокуратури скеровано до суду кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів).
Так, у червні цього року, жителем с.Красноільськ за попередньою змовою з жителем м.Ужгород за допомогою безпілотного літального апарату намагалися транспортувати в напрямку лінії розмежування державного кордону України та Румунії поза митним контролем безакцизні тютюнові вироби невідомого походження
Санкція статті ч. 1 ст. 204 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 85000 грн. до 170000 грн. з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

3. Сторожинецьким відділом Чернівецької окружної прокуратури скеровано до суду кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена в умовах воєнного стану.).
Так, у серпні цього року, 42 річним жителем м. Сторожинець у публічно доступному місці вчинено крадіжку велосипеда марки «B’TWINTilt120», чим спричинено жінці матеріальну шкоду в сумі 7100 грн.
Санкція статті ч. 4 ст. 185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Сторожинецький відділ
Чернівецької окружної прокуратури

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ