У Чернівцях відновили два автобусні маршрути

У Чернівцях з 15 вересня відновили автобусні маршрути №2 та 2-А. Вони курсують від головного корпусу національного університету до вулиці Південно-Кільцевої. Автобуси запустити у тестовому режимі на два місяці.

Про це повідомили на Facebook-сторінці департаменту транспорту міськради, пише Суспільне.

Маршрут №2 курсує від вулиці Коцюбинського, через Університетську, Бандери, Соборну площу, Героїв Майдану, Сторожинецьку, Рівненську до Південно-Кільцевої. Далі їхатиме через вулиці Воробкевича, Небесної Сотні, Федьковича, Садову, Героїв Майдану, Соборну площу, Франка, Університетську до Коцюбинського.

Маршрут №2-А починається від вулиці Коцюбинського, через Університетську, Бандери, Соборну площу, Героїв Майдану, Садову, Аксенина, Щербанюка, Небесної Сотні, Воробкевича, до Південно-Кільцевої. Далі — вулицями Героїв Майдану, Рівненською, Сторожинецькою, Героїв Майдану, Соборною площею, Франка, Університетською до Коцюбинського.

Маршрутки №2 та 2-А курсуватимуть з 06:00 до 22:00 год.

Впродовж двох місяців у департаменті транспорту міськради оцінюватимуть в тестовому режимі економічну доцільність цих маршрутів через заміри пасажиропотоку.

Нагадаємо, У квітні 2022 року автобусні маршрути №2 та 2-А запустили у тестовому режимі, проте наприкінці травня скасували через брак пального та низький пасажиропотік. 9 серпня на засіданні виконавчого комітету міськради прийняли рішення знову запустити автобуси у тестовому режимі на два місяці. З 15 серпня 2022 року вартість проїзду в чернівецьких маршрутках зросла до 14 гривень. Для школярів під час навчального року вартість поїздки коштує 7 гривень.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ