Можливості для українського бізнесу від буковинців: коротко про проєкт UBC від ГО «Об’єднанні задля України»

UBC – це спільнота для українських бізнесменів, які прагнуть розвивати свій бізнес на міжнародній арені. Разом з бізнес-лідерами різних сфер діяльності зі США ми допомагаємо підприємцям здобути нові навики та використати їх для розвитку своєї справи на міжнародному ринку.

Ініціатива створення проєкту виникла одразу після 24 лютого. До співзасновниці проєкту Катерини Худик – експертки з викладання англійської мови – зверталися власники малих та середніх бізнесів в Україні з проханням швидко покращити рівень їхньої англійської. Вони хотіли співпрацювати з іноземними партнерами, щоб врятувати власний бізнес, зберегти робочі місця і в такий спосіб підтримувати економіку країни.

Місія проєкту – популяризувати вивчення англійської мови у бізнес-колах для їх виходу на міжнародний ринок з метою підтримки економіки України.

Зараз над проєктом працює потужна команда різних спеціалістів, яка вірить у потенціал українських компаній, їхню ефективність на міжнародному ринку та всіма зусиллями підтримує нашу державу.


* Проєкт UBC покликаний об’єднати українських бізнесменів, які вірять у нашу перемогу та мають бажання показати всьому світу, що Україна – це сильна держава з талановитими людьми та прогресивними ідеями. Якщо вам теж небайдужа доля нашої держави — долучайтеся до спільноти Дізнатися докладніше про проєкт United for Ukraine можна тут: https://union4ua.com/

* Соціальна реклама

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ