У Вижницькій громаді японці зводять модульне містечко для вимушених переселенців

У Вижницькій громаді зводять модульне містечко для вимушених переселенців. Фінансують проєкт японські підприємці та благодійники. Його реалізацію на Буковині вони обговорили під час зустрічі із начальником Чернівецької ОВА Русланом Запаранюком та головою Чернівецької обласної ради Олексієм Бойком.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОВА.

«Дякуємо за неоціненну допомогу, яку ваш народ надає Україні. Проєкт, який ви реалізовуєте у нашій області, – надзвичайно важливий. Він для українців, які через війну втратили рідних, майно. Впевнений, що з вашою підтримкою ми створимо для переселенців всі необхідні умови, аби вони відчували себе тут як вдома», – сказав Руслан Запаранюк.

Під час зустрічі представники японської компанії Invescore Japan Co., Ltd. розповіли про свою діяльність.

«Ми працюємо у декількох напрямках, країнах та регіонах. Займаємося, зокрема, будівництвом житла та нерухомістю. Раді, що можемо підтримати Україну таким чином», – сказали вони.

Також представники японської компанії зазначили, що окрім житлового проєкту планують співпрацювати із Буковиною в культурному напрямку.

«Для нас важливо, щоб люди, які змушені були покинути свої домівки через війну, знайшли тут підтримку та змогли перезимувати у комфорті і теплі. Зі свого боку ми робимо для цього усе можливе», – зазначив Олексій Бойко.

«Чернівецька ОВА разом із обласною радою зацікавлені в таких проєктах, особливо зараз. Готові всіляко сприяти його реалізації», – додав начальник Чернівецької ОВА.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ