"Поцілунок з електроопорою" у Чернівцях: відносно винуватця ДТП справу скеровано до суду

Чернівецькі слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно винуватця ДТП з потерпілими

26 червня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Винниченка обласного центру. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду для розгляду.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що 39-річний водій автомобіля «Renault Logan», виконуючи маневр повороту ліворуч, допустив зіткнення із автівкою «Volkswagen» під керуванням 27-річної буковинки. Внаслідок зіткнення жінка-водій не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з електроопору.

У результаті аварії кермувальниця та її пасажирка отримали тілесні ушкодження.

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів провини буковинця та під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури завершили досудове розслідування.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ