Amazon на рік скасував комісію для українських бізнесменів

Це означає, що рік українські підприємці на Amazon зможуть продавати товари в Європу без комісії.

Фото: delo.ua

Amazon скасував реферальну комісію для українських підприємців на один рік — тобто повністю скасував комісію для українських бізнесменів, які продають до ЄС та Великої Британії.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Українські підприємці зможуть активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів. Це стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном. Нові умови для українських підприємців — це перемога на економічному фронті», — зазначив Михайло Федоров.

Раніше підприємці з кожного продажу мусили платити від 7 до 17% від ціни за певну категорію товару, з вересня 2022-го не потрібно буде сплачувати жодних відсотків з продажу.

Мінцифри разом з «Укрпоштою», агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine до того просили Amazon полегшити умови для українського бізнесу.

Довідка:

Amazon.com – один із найбільших у світі майданчиків для інтернет-продажів. Має окремі сайти для торгівлі у США, Великій Британії, Ірландії, Франції, Канаді, Німеччині, Італії, Іспанії, Нідерландах, Австралії, Бразилії, Японії, Китаї, Індії та Мексиці.

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ