росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю, а ЗСУ відбили 10 атак окупантів. Головне за ніч

Українські військові уразили низку російських позицій.

Фото: Олександр Старух, Запорізька ОВА

Уночі проти 24 вересня росіяни завдали ударів по Запоріжжю. Ракетою влучили у житловий сектор, внаслідок чого ушкоджено житловий будинок, є загиблий і 9 поранених.

Про це повідомив у телеграмі секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Унаслідок нічних обстрілів в одному з багатоквартирних будинків міста сталася пожежа. Вогонь було ліквідовано. Мешканці будинку мали змогу перечекати ніч у комунальному автобусі, який було використано як пункт обігріву», – йдеться у повідомленні.

У дев’яти багатоквартирних будинках повилітали шибки. Вибито вікна та зруйновано дахи у приватних будинках.

Людям, які залишилися без житла пропонують поселення у найближчому дитячому садку.

Фото: Олександр Старух, Запорізька ОВА

Збройні сили України упродовж 23 вересня відбили атаки російських військ у районах 10 населених пунктів.  Також українські війська продовжували влучати по позиціях окупантів на всій лінії фронту.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Сили оборони відбили атаки росіян у районах населених пунктів Спірне, Соледар, Бахмутське, Одрадівка, Курдюмівка, Зайцеве, Майорськ, Кам’янка, Авдіївка та Опитне», – йдеться у повідомленні.

Авіація ЗСУ завдала 25 ударів, зокрема вразила 18 районів зосередження солдатів і військової техніки та 7 позицій зенітних ракетних комплексів.  Підрозділи ППО збили по одному гелікоптеру й літаку та вісім безпілотників.

Ракетні війська й артилерія уразили 6 пунктів управління, понад 20 районів зосередження солдатів та техніки, три позиції ППО та 4 склади боєприпасів.

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ