Фахівці Чернівцігаз наголошують на важливості подачі показників лічильника

Від вересневих показників буде залежати, скільки нарахують за доставку газу на наступний рік 

Споживачам обов’язково необхідно подати показники спожитого газу станом на кінець вересня. Від цього буде залежати, скільки нарахують за доставку газу на наступний рік. Показники потрібно подавати з 1 по 4 число.

Про це повідомили у “Чернівцігаз”.

“Якщо людина хоче отримати правильний рахунок і сплачувати за те, що вона спожила, потрібно зафіксувати показники. Бажано також подати фото. Сума, яку сплачують за розподіл газу впродовж наступного року, розраховується на підставі тих обсягів газу, які спожили за минулий газовий рік з 1 жовтня по 30 вересня”, – пояснюють у пресслужбі компанії “Чернівцігаз”.

“Чернівцігаз” обслуговує газові мережі, забезпечує стабільний та безперебійний розподіл, здійснює облік газу. Тому показники лічильника газу, як і раніше, передаються виключно “Чернівцігазу”.

Для передачі показників лічильника, зверніть увагу на особовий рахунок. Для передачі показників рахунок починається з “1600” і містить 10 цифр. Особовий рахунок постачальника “Нафтогаз України”, якому сплачують за спожитий газ, містить 9 цифр.

Як передати показники газу

Особистий кабінет на сайті 104.ua або на сайті “Чернівцігазу”
Чат-бот: 7104ua у Viber (можна прикріпити фото)
Чат-бот: 7104ua у Telegram (можна прикріпити фото)
SMS на короткий номер: 7104
Контакт-центр: (0372) 93 19 04, (067) 44 48 104, щоденно з 8.00 до 20.00.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ