На Буковині ремонтують дорогу до кордону з Румунією

Водіїв закликають зважати на попереджувальні знаки, адже на дорозі працює спецтехніка

Під час війни якісне транспортне сполучення та належна прикордонна дорожня інфраструктура із країнами Євросоюзу є запорукою економічної та продовольчої безпеки нашої держави. Україна продовжує розширювати кількість пунктів пропуску із європейськими країнами, щоб збільшити пропускну спроможність для експорту та імпорту.
 
Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.
 

“Оскільки Румунія є важливими воротами для вивезення вітчизняного врожаю та ввезення товарів першої необхідності, у Чернівецькій області планують запустити КПП «Красноїльськ». Аби транспорт міг рухатися безпечно до сусідньої Румунії, відновлюємо зношене покриття ділянки дороги Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ». У 2021 році частину цього автошляху відремонтували”, – йдеться у дописі відомства.

Наразі підрядник виконує роботи з ремонту основи дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу та влаштування нижнього шару асфальтобетону. Працює підрядна організація ТОВ «ШБУ-77».

Водіїв закликають зважати на попереджувальні знаки, адже на дорозі працює спецтехніка. Дотримуйтесь правил безпеки дорожнього руху.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ