Чернівчани створили петицію з вимогою заборонити підвищення ціни в тролейбусах до 10 грн

Ціну за проїзд у тролейбусах вважають завищеною та необгрунтованою


На платформі електронної демократії E-dem з’явилася петиція про заборону підвищення ціни в тролейбусах до 10 грн. у Чернівцях. Петиція зібрала вже 41 голос з потрібних 250.
 
Чернівчани вважають ціну за проїзд у тролейбусах завищеною та необгрунтованою.
 


“Ціна в 10 грн вважається завищеною та необгрунтованою для проїзду в тролейбусі, оскільки немає чіткого пояснення для громади міста звідки взялася така завищена ціна проїзду.

Для такого малого міста 10 грн – це дуже велика вартість. Враховуючи те, що зараз в країні війна і багато підприємств позакривалися(а з цим і людей скоротили) -для місцян та гостей міста(особливо переселенців!, які втратили домівки) таке підвищення буде не підйомним. Також штат ЧТУ значно скоротився і ще планується- тож витрати менші на зарплатні”, – йдеться у тексті петиції.

 
Автор петиції наголошує, що ціна за проїзд у електротранспорті для містян та переселенців є непідйомною.  

“Вважаю підняття тарифу в цей і так складний час для жителів Чернівців не припустимий і завищений. Тому прошу скасувати рішення виконавчого комітету про підняття цін на електротранспорт до 10 грн.
Можливо до 7 грн максимум – це ж є комунальний транспорт а не приватний і він має все робити для того щоби містяни пересувалися містом економно.

Закликаю чернівчан підтримати цю петицію. Тим самим показати місцевій владі, що вони не праві і ніякої обгрунтованої причини для підняття ціни на проїзд немає. Спочатку виконайте свої попередні обіцянки з оновлення транспорту і покращення якості обслуговування”, – пише автор петиції.

 
 
Підтримати петицію можна за посиланням.
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ