Джемпер —  mast huve серед покупок на осінньо-зимовий сезон

* Якщо стовпчик термометра починає повзти вниз, саме час задуматися про утеплення. Необов’язково надягати кілька шарів одягу, коли під рукою є одна тепла кофта. До списку обов’язкових справ не забудьте додати купить джемпер, адже цей одяг з настанням морозів виявиться незамінним. Залишилося розібратися, як підібрати модель, яка одночасно прикрашає та зігріває.

Секрети вибору ідеального джемпера за типом фігури

Об’єктивно оцініть особливості фігури, щоб правильно підібрати кофту на зиму. Після врахуйте наступні рекомендації:

  • широкі стегна — придивіться до джемперів трохи з довжиною вище лінії тазу;
  • широкі плечі та вузькі стегна — ідеальним буде довгий джемпер із вільним кроєм та V-подібним вирізом;
  • випирає животик — довжина повинна бути до середини стегна, пояс вільним, крій асиметричним, але останнє не є обов’язковою умовою для стильного аутфіту;
  • невеликий бюст — підходить джемпер великої в’язки, із завищеною талією або закритою горловиною.

Джемпер — одяг, який не повинен бути обтяжений, а злегка вільний крій буде актуальним для будь-якого типу фігури.

Оптимальний матеріал джемпера на зиму

Кашеміровий джемпер буде ідеальним варіантом, тому що він зігріває, але при цьому не товстий, навпаки, м’який та затишний. З вовною потрібно бути обережними, тому що вона простіша у догляді, але при цьому може колотися. У такому випадку варто віддавати перевагу комбінованим тканинам, коли вовна доповнюється синтетикою.

Мохеровий джемпер теплий, м’який, але швидко покривається катишками. Бавовняні кофти будуть універсальними, оскільки їх можна використовувати цілий рік. Взимку такий одяг потрібно буде доповнювати теплим шаром. Повністю синтетичні моделі не можуть похвалитися здатністю зігрівати та зберігати тепло, при цьому мають найнижчу ціну.

Підібрати стильний та водночас теплий джемпер для своєї фігури можна в інтернет-магазині INTERTOP. Серед пропозицій від українських та світових брендів ви точно зможете вибрати найкращий варіант для себе.

* на правах реклами

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ