На Буковині за спробу порушення кордону затримали 19 військовозобов’язаних

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону затримали 19-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Молдови й Румунії.
 
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
 
Вчора співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону, спільно з прикордонним нарядом відділу «Кельменці», на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області зупинили для перевірки мікроавтобус марки «Мерседес». У салоні авто перебували п’ятеро осіб призовного віку, мешканці Дніпропетровської області, які прямували до кордону з Молдовою. Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались, що прибули до прикордоння, щоб незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.
 
Поряд з цим, впродовж вихідних охоронці кордону відділів «Красноїльськ», «Селятин» та «Кельменці» припинили ще дев’ять спроб незаконного перетину кордону чоловіками призовного віку та затримали 14-х правопорушників, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж.
 
Порушниками кордону виявилися мешканці Харківської, Миколаївської, Житомирської й Запорізької областей. Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», поінформовано представників ТЦК Чернівецької області, а також направлено повідомлення представникам Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 336 ККУ «Ухиляння від призову за мобілізацією»
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ