Поліція провалила знешкодження педофіла, який серед білого дня розстріляв поліцейську

Операцію із затримання чернівецького стрілка назвали “черговим провалом” керівництва поліції

Буковину сколихнула новина про вбивство 22-річної чернівецької патрульної Таїсії Татарин, яка з напарником Олександром Гуцулом прибула на виклик про розбещення неповнолітніх.
 
Чернівчани звинувачують керівництво патрульної поліції в непрофесійності.
 
За словами журналістки Альони Чорної, “молодих працівників, які не мають досвіду роботи з вбивцями, відправляють на виклик не за принципом фахової підтримки”, а хто у “квадраті”.
 

“В більшості чернівецьких патрульних нема досвіду роботи з психами, педофілами і вбивцями! Але вони їдуть на такі виклики… Бо наказ! Хто у квадраті, той і їде на виклик! Це жахливо і страшно! Бо мова про життя!“, – стверджує журналістка.

 
Журналістка називає цей інцидент черговим провалом роботи очільника патрульної поліції Олега Йосипіва.

“Це черговий провал Олега Йосипова, який, звісно ж, не подасть рапорт на звільнення. І знову на небезпечні виклики будуть їхати юні патрульні…”, – наголошує Альона Чорна.

 
Нагадаємо, пресслужба поліції більше 20 годин мовчить про результати операції із затримання маніяка-педофіла, який серед білого дня розстріляв 22-річну поліцейську на вулиці Воробкевича.
 
За попередніми даними, поліція не змогла затримати злочинця, і тепер він вільно гуляє Чернівцями. Городяни перелякані і бояться випускати дітей на вулицю.
 
У мережі вимагають опублікувати відео з нагрудних камер поліцейських і скласти фоторобот убивці, однак поліція відмовляється від публічних коментарів.

Поліція провалила знешкодження педофіла, який серед білого дня розстріляв поліцейську

 

Поліція провалила знешкодження педофіла, який серед білого дня розстріляв поліцейську

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ