З’явився перший опис педофіла, який міг убити чернівецьку поліцейську

Громадяни часто бачили маніяка поблизу зупинки “Типографія” – він демонстрував свої статеві органи молодим дівчатам

З’явився перший можливий опис педофіла, який міг убити поліцейську Таїсію Татарин. Громадяни діляться власними спостереженнями.
 
Ймовірний маніяк часто демонстрував свої статеві органи молодим дівчатам поблизу зупинки “Типографія”, неподалік вулиці Ентузіастів.
 
Педофілу приблизно 45-50 років, доглянутий, коротко підстрижений, був у синіх джинсах і довгій куртці синьо-зеленого кольору.
 
Буковинка розповідає, що кілька днів підряд, коли чекала автобус на зупинці, вона бачила чоловіка, який ховався за стовпом і показував молодим дівчатам свій статевий орган.
 

“Я була в місті і стояла на зупинці “Типографія”, і там вже другий раз бачила такого чоловіка. Він ховається за стовпом і показує молодим дівчатам свої “прєлісті”, але наступного разу я була з чоловіком і попросила його щоб він налякав підозрілого чоловіка, інакше зателефонуємо в поліцію, той (маніяк, – ред.) обернувся і пішов”, – пише буковинка.

 
Жінка пише, що люди його часто бачать в районі зупинки “Типографія”.
 

“Педофілу приблизно 45-50 років, доглянутий, коротко підстрижений, був у синіх джинсах і довгій куртці синьо-зеленого кольору”, – додає очевидиця.

 
Нагадаємо, Педофіл, який розстріляв поліцейську, міг розбещувати дітей 2 роки. Ніхто не реагував. У мережі опублікували відео педофіла, який ще 2 роки тому розбещував дітей на території 27 школи (Обережно! Відео 18+)
Ймовірно, що це саме цей нападник, який 3 жовтня розстріляв з автомата патрульних поліцейських.

 

З'явився перший опис педофіла, який міг убити чернівецьку поліцейську

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ