Чернівецькі активісти створюють петицію щодо закинутого басейну, в якому вбили патрульну

Сьогодні біля місця трагічних подій відбулися збори мешканців району

Чернівчани вимагають від місцевої влади вирішити питання із занедбаним басейном по вулиці Воробкевича. Як відомо, на території  занедбаної, захаращеної будівлі, 3 жовтня невідомий нападник застрелив з автомата патрульну поліцейську.

У Facebook-спільності СтопХам Буковина повідомляють, що за результатами сьогоднішніх зборів біля 27 школи, присутні вирішили створити петицію з вимогою вирішити проблему напівзруйнованої будівлі. 

“Сьогодні вранці були міні збори, щодо трагічного випадку, та щодо проблемного об’єкту на території нашої школи. Попередньо вирішили:створюється петиція на Міську раду, і необхідно буде зібрати підписи батьків. Юриста в школі немає, тому беруться батьки-активістки, які більш-менш розуміються як відбувається процес. Допомога звичайно не завадить щодо алгоритму та правильності дій. Директор юридично нічого немає права самостійно робити, але ми батьки можемо і він двома руками”за”, та пообіцяв допомогти, в межах поля його діяльності. Після підписання петиції(її мають розповсюдити по батьківським групам та ознайомити зі змістом, хто має конструктивні пропозиції та рішення, може доєднатися),попередньо домовились на п’ятницю іти в Міську раду з дозволом від військової адміністрації (мітинги заборонені). Що від нас потрібно то це підписи та наполегливість довести цю справу до кінця і вирішити проблему з покинутою будівлею”,- йдеться у дописі Євгенії Гіни.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ