Дорожники ремонтують 68-метровий міст на дорозі Сторожинець – КПП «Красноїльськ»

Виконуються роботи з армування конструкції мосту

На дорозі Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ» відновлені роботи з ремонту 68-метрового мосту. Йдеться про переправу, що на виїзді з міста Сторожинець. 
 
Рол це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

“Цю споруду почали лагодити торік у межах поточного середнього ремонту ділянки дороги Т-26-08. Мостовики демонтували верхню частину правого проїзду, але розпочалась повномасштабна війна в Україні і ремонтні роботи були призупинені. І увесь цей час водії користувались лівою смугою, оскільки права залишилась непроїзною. А це значно сповільнювало рух автотранспорту та створювало небезпеку для водіїв”, – йдеться у повідомленні.

Щоб уникнути аварійних ситуацій відновили ремонт моста. Наразі на правому проїзді споруди виконуються роботи з армування конструкції мосту, влаштування монолітної залізобетонної плити та монтаж тротуарних консолей. 
Що планують ремонтувати далі: 

  •  влаштування гідроізоляції;
  •  монтаж деформаційних швів;
  •  влаштування нового асфальтного покриття;
  •  відновлення пішохідної частини мосту;
  •  встановлення нового бар’єрного та перильного огородження. 

“Після завершення ремонтних робіт на правій смузі,  полагодимо і ліву частину проїзду. 
На ділянці, що ремонтується, організовано реверсивний рух транспорту. Тож звертаємося до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та закликаємо дотримуватись Правил дорожнього руху”, – йдеться у дописі.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ