“Ідеальне місце для злочину”: підвал, у якому педофіл переховувався від поліції, вимагали закрити ще 2 роки тому

Жителі ще у 2020 році попереджали про притон і появу педофіла біля 27 школи

Мешканці били на сполох, аби обмежити вільний доступ до закинутого басейну, ще за 2 роки до вбивства поліцейської.
У вересні 2020 року чернівчанин Віталій Авраам зареєстрував петицію про термінове обмеження вільного доступу до аварійної будівлі колишнього басейну школи № 27 по вул. Воробкевича.

“На даний момент доступ до входу в приміщення колишнього басейну є вільним та відкритим. Приміщення є небезпечним для всіх. І, на жаль, руїни колишнього басейну стали непоганим атракціоном для дітей та підлітків. Також в приміщенні виявлені залишки наркотичних речовин та шприців, бутилок з фольгою. Були виявлені залишки вогнищ, які розпалили прямо в приміщенні, що могло закінчитись пожежею”, – пише автор петиції.

Також активіст у петиції звертав увагу, що збоченця, який демонструє дітям статеві органи, часто бачили в занедбаній будівлі.

“На превеликий жаль активним користувачем даного приміщення став збоченець, який демонстрував впродовж двох тижнів свої оголені геніталії дітям. Збоченець, завдяки небайдужим громадянам та (вдумайтесь) дітям, був затриманий патрульною поліцією, яку за весь день було викликано мінімум 4 рази.

Під час огляду мною та моїми друзями приміщення, ми виявили вільний доступ в підвальне приміщення, в якому скоріш за все збоченець і переховувався від рейдів поліції та громадян. ЦЕ ІДЕАЛЬНЕ МІСЦЕ СКОЄННЯ ЗЛОЧИНУ!!!

Жителі нашого району вимагають терміново та максимально ефективно зачинити всі входи та виходи в приміщення, вікна та двері для обмеження в майбутньому жахливих випадків”, – йдеться у повідомленні.

"Ідеальне місце для злочину": підвал, у якому педофіл переховувався від поліції, вимагали закрити ще 2 роки тому

Петиція тоді набрала необхідну кількість голосів. У Ратуші дали на неї відповідь.
Міська рада зобов’язала підрядну компанію здійснювати належну охорону та збереження будівельних матеріалів і майна, яке перебуває на об’єкті, та обмежити вільний доступ сторонніх осіб на територію приміщення басейну. Об’єкт мав бути законсервований.
Як сталося так, що протягом наступних 2 років приміщення не охоронялося, і там знову неодноразово бачили маніяка, який врешті розстріляв поліцейський патруль з автомата – дадуть відповідь правоохоронні органи.
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ