На Буковині затримали 20 чоловіків, які хотіли потрапити за кордон

Відомо, що за кордон намагалися виїхати жителі Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Одеської, Хмельницької, Сумської, Тернопільської та Чернівецької областей

Впродовж доби прикордонники Чернівецького загону затримали 20-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії й Молдови.
 
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
 
Зокрема, поблизу Красноїльська затримали 5-х чоловіків, які поза пунктами пропуску прямували до Румунії. Водія та мікроавтобус марки «Мерседес», яким пересувались правопорушники, було затримано поблизу державного кордону в межах прикордонної смуги у Чернівецькому районі. В автобусі перебували 5 чоловіків – мешканців Сумської, Тернопільської та Чернівецької областей.
 
Також військовослужбовці відділів «Кельменці», «Фальків» та відділення «Нижні Петрівці» у семи випадках затримали ще 14-х осіб призовного віку, які намагалися потрапити до Молдови та Румунії.
 
Це були жителі Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Одеської та Хмельницької областей.
 
Усіх військовозобов’язаних доставлено до прикордонних підрозділів та притягнуто до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».
 
Окрім цього, стосовно двох “провідників” до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ