“Українці проливають кров, щоб захистити не лише себе, а й весь цивілізований світ”, – Кличко

Україні потрібно
більше зброї, економічна підтримка та більш жорсткі санкції проти
«шаленого диктатора»


Мер Києва наголосив, що Україна перебуває на передньому краї війни за цивілізацію. Українці проливають кров, щоб захистити не лише себе, а й весь цивілізований світ.

«Те, що розгортається у Києві, – це тотемна битва у боротьбі за цивілізацію, яка нерозривно пов’язана зі збереженням демократії та свободи. Адже Україна воює не просто з Росією, а з темрявою тоталітаризму та свавілля», – заявив Кличко.

Він наголосив, що російські бомби не змусять Україну відступити. Однак Україні потрібно більше зброї, економічна підтримка та більш жорсткі санкції проти «шаленого диктатора».

«Проти нас держава, яка хоче зжерти чужу територію та стерти з лиця землі суверенну націю. Ми, які не розв’язували цей конфлікт, боремося за наші сім’ї, нашу свободу, майбутнє наших дітей. Це наш дім: ми не маємо можливості відступити. Ми повинні перемогти. Це наша земля, і правда на нашому боці. Ми ніколи не повернемось до радянського минулого. Київ – горда і стародавня столиця держави, яка йде до свого європейського майбутнього. І московські бомби нас не зупинять», – резюмував Віталій Кличко.

"Українці проливають кров, щоб захистити не лише себе, а й весь цивілізований світ", - Кличко

 

 
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ