Подання інформації про бенефіціарного власника

ДПІ

Оскільки термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересня, з метою уникнення нових черг та санкцій, Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області просить суб’єктів господарювання завчасно звернутися до державного реєстратора з відповідними документами, а саме реєстраційною карткою «Форма №4» (при створенні юридичної особи — до реєстраційної картки на проведення державної реєстрації юридичної особи («Форма №1») .

Також інформуємо, що заповнені форми можна відправляти поштою. В такому випадку справжність підпису заявника на реєстраційній картці має бути нотаріально засвідченою; при поданні реєстраційної картки заповнюються лише ті поля, які стосуються зміни відомостей про юридичну особу, що вносяться до Єдиного державного реєстру;у разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера) подаються відомості про його відсутність.

Необхідно врахувати, що за неподання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи встановлена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 5100 до 8500 грн. (ст. 166-11 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Не зволікайте з наданням відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера).

Адреси реєстраційних служб районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних управлінь юстиції знаходяться на сайті Державної реєстраційної служби за посиланням: https://drsu.gov.ua/show/6041

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ