У помешканні стрілка, який убив поліціянтку в Чернівцях, знайшли склад зброї

У ході розслідування співробітники карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області вилучили зброю та боєприпаси й наразі перевіряють їх походження.

Фото: ГУНП в Чернівецькій області

Працівники поліції Чернівецької области прийшли з обшуком до квартири, де тимчасово проживав зловмисник, причетний до вбивства поліціянтки. Там виявили три автомати, деталі вогнепальної зброї, приблизно 1 700 патронів різного калібру, понад 10 гранат і запали до них. 

Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Чернівецькій області. 

Так, у квартирі правопорушника виявили:

− три автомати Калашникова;

− два глушники до вогнепальної зброї;

− п’ять магазинів до автомата;

− магазин від вогнепальної зброї невстановленого зразка;

− запчастини до різної зброї;

− 13 корпусів різних ручних гранат;

− вісім універсальних запалів до ручних гранат;

− 1 700 патронів різного калібру

− два підривачі до снарядів;

− реактивну протитанкову гранату;

− сигнальну міну;

− холодну зброю.

Фото: ГУНП в Чернівецькій області

Крім цього, у підвалі, яким користувався зловмисник, правоохоронці знайшли пістолет і майже 20 набоїв.

Усе вилучене співробітники поліції направили на експертизи. Наразі триває досудове розслідування — правоохоронці з’ясовують усі обставини злочинної діяльности стрілка та встановлюють походження виявлених боєприпасів.

Фото: ГУНП в Чернівецькій області

Відповідні відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що під час виконання службових обов’язків загинула 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин.

Екіпаж патрульних прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні розшукали громадянина. Як з’ясувалося, чоловік мав із собою зброю та здійснив низку пострілів по інспекторах. Поліціянтка отримала смертельне вогнепальне поранення, а її напарника шпиталізували. За словами правоохоронців, він отримав два поранення, одне з яких влучило в бронежилет. Речові докази з місця події вилучили.

Завдяки слідчим діям вдалося знайти будинок підозрюваного. Під час переслідування поліціянтами він застосував зброю. У ході затримання чоловік отримав поранення та помер у кареті швидкої. З працівників поліції ніхто не постраждав.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ