На Буковині дві аварії. В одній загинув підліток-велосипедист

14 жовтня у селі Черепківці внаслідок ДТП загинув велосипедист. Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася цього ж дня в селі Шубранець, в результаті якої травмувався 32-річний чернівчанин. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Учора приблизно о 20:00 до поліції надійшло повідомлення про аварію в селі Черепківці Чернівецького району. Для встановлення обставин і причин ДТП на місці пригоди працювали співробітники слідчого управління ГУНП та слідчо-оперативна група відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького райуправління поліції.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, поліцейські попередньо з’ясували, що 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Land Rover», допустив зіткнення з велосипедистом. Внаслідок аварії 40-річний місцевий житель отримав численні тілесні ушкодження та загинув на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася цього ж дня в селі Шубранець. Працівники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що 19-річний житель села Комарівці, керуючи автомобілем «BMW X5», зіткнувся з авто «Hyundai i30», під керуванням 32-річного жителя обласного центру.

У результаті ДТП чернівчанин отримав травму голови та перелом ноги. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі. А також рекомендують пішоходам і велосипедистам користуватися світлоповертальними елементами на одязі у темний час доби та в умовах погіршеної видимості.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ