Організовано незаконне перенаправлення через державний кордон

Сторожинецьким відділом Чернівецької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю с.Їжівці за ч. 3 ст. 332 КК України (організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів.)

Так, у вересні цього року, 28-річний житель с.Їжівці за попередньою змовою із невстановленою особою, яка добре орієнтуються на місцевості поблизу державного кордону України в прикордонній зоні Чернівецького району Чернівецької області, підшукав 5 осіб з числа громадян України, яким достеменно було відомо про вищевказані тимчасові обмеження щодо виїзду чоловіків віком від 18 до 60 років з України, використовуючи автомобіль, перевіз останніх на відкриту ділянку місцевості в смт. Красноїльськ Чернівецького району Чернівецької області де передав їх іншій невстановленій особі, яка із зазначеного місця, пішим ходом провела до лісового масиву у напрямку лінії розмежування українсько-румунського кордону.

Вказаних осіб було затримано працівниками прикордонного наряду.

Санкція статті ч. 3 ст. 332 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ