Чим здивувати рідних: ідеї для тих, хто обожнює дарувати подарунки

Перед кожним святом у наших думках постійно прокручується питання: “що презентувати: батькам на річницю, коханій на День народження, подрузі на ювілей?”. І навіть якщо потрібна ідея швидко спадає на думку, то знайти якісну та хорошу її реалізацію буває досить складно.

Тому сьогодні хочемо з вами поговорити про подарунки: враження від bodo https://www.bodo.ua/ua/podarki/, речі для домашнього вжитку, аксесуари й багато іншого.

Речі для домашнього затишку

Хтось з вас подумає: “Ой, ну це ж всього лиш ваза/ковдра/тарілка тощо”. А ми скажемо, що кожна річ має сенс — це не просто речі! Разом з м’якою ковдрою, халатом чи ароматизованими свічками ви даруєте тепло і затишок. І щоб подаровані предмети справді посіли своє місце в інтер’єрі, обирайте речі, які вписуються в кольорову гаму і стиль.

Як обрати те, що потрібно? Незадовго до свята дізнайтеся в майбутнього власника сюрпризу про те, що йому не вистачає в його просторі: теплого світла біля ліжка, бокалів для вечері з друзями, ексклюзивного вина.

Прикраси

Правильно обирати аксесуари — це мистецтво, а також чудовий спосіб вразити кохану дівчину чи чоловіка. Якщо точно хочете не помилитися, орієнтуйтеся на уподобання в одязі та стилі. Для людей, які віддають перевагу класичним костюмам, підійдуть спокійні відтінки та строгі моделі годинників.

Підказка: якщо в людини ніколи не було виду прикрас, які ви збираєтеся придбати, краще не робіть цього. Навряд він буде тішитися стильним запонкам, якщо одягає сорочку й піджак тільки на власне весілля.

Косметика й набори для краси

Серед тисячі предметів beauty-індустрії точно знайдеться хороший варіант для будь-яких потреб. Дівчата завжди знайдуть застосування засобам для тіла та SPA-процедур, а чоловіки — стайлінгам для волосся та бороди.

Якщо ви знаєте улюблені бренди отримувача — вам дуже пощастило! Обирайте перевірені засоби та тоді вони точно займуть свої місця на першій полиці у ванній кімнаті.

Проте будьте обережні: не варто підносити речі, якими й так щодня користується близька вам людина, а також засоби особистої гігієни: зубні щітки, дезодоранти чи пінки для бриття.

Враження

Дарувальники часто відходять від звичних уявлень про подарунки й намагаються дійсно вразити отримувачів яскравими емоціями. У цьому є свої плюси: людина запам’ятає пережиті події на довго, буде часто про них згадувати й радіти. А ще це точно оригінально й відрізняється від інших презентів.

Тож зверніть увагу на наступні предмети:

  • майстер-класи: кулінарні, художні, музичні або hand-made;
  • адреналін: катання на багі або квадроциклі, політ в аеротрубі;
  • романтичні: вечеря на даху багатоповерхівки, SPA в темряві для двох, перегляд фільму в кінотеатрі для двох;
  • навчання й розвиток: уроки екстремального водіння, виготовлення ароматизованих свічок та багато іншого.

Обираючи новий досвід завжди орієнтуйтеся на власні вподобання та захоплення того, кому збираєтеся його дарувати.

Оригінальні подарунки-враження знайдете на сайті інтернет-магазину bodo. Серед тисячі варіантів у 22 категоріях ви точно знайдете те, що буде до душі близькій людині.

Даруйте небайдужим вам людям щастя, приємні емоції та свою любов.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ