Інтернет-ресурси для вивчення англійської мови: які сайти стануть у пригоді

Ще з початку пандемії коронавірусу, багато людей стали більше часу проводити вдома, завдяки переведенню на віддалену роботу. Багато навчальних закладів також перейшли на дистанційне навчання. У зв’язку з цим набагато більше людей, ніж раніше, стали проявляти цікавість до вивчення англійської мови. Частота пошуків ефективних навчальних сайтів в інтернеті зросла. Команда English Prime ділиться деякими корисними ресурсами, які допоможуть поліпшити навички англійської.

Чи справді можна вивчити англійську онлайн?

Вивчення міжнародної мови нерідко може здатися важким. Величезна кількість часів, неправильні дієслова, часто нелогічні вимови – все це може викликати в новачка тільки легку паніку та небажання розпочинати навчання. Але не можна не визнати, що сучасні інтернет-ресурси для вивчення англійської мови та мобільні додатки допомагають розібратися з усіма труднощами так, що залишається розуміння – англійська не така вже й складна, як могло здатися спочатку.

Крім того, навчання в мережі дозволить розпрощатися з монотонними підручниками та одноманітними нудними вправами. Завдяки новому формату, можна почати отримувати задоволення від процесу навчання. Поповнювати словниковий запас, удосконалювати вимову і навіть розбиратися з граматикою може бути захопливо і весело.

З іншого боку, знайти дійсно хороші платформи для навчання англійської досить непросто, попри їхню поширеність у мережі. Чому так відбувається? Річ у тім, що кожна людина навчається по-своєму. Комусь комфортніше сприймати новий матеріал завдяки інтерактивній подачі, хтось надає перевагу відеороликам, а комусь більше подобається занурення в мовне середовище та індивідуальні заняття з викладачем.

На які сайти варто звернути увагу?

З урахуванням вищесказаного, варто підбирати ресурс так, щоб він відповідав потребам і допомагав успішно розвивати навички. У цій добірці сайтів для вивчення англійської для кожного знайдеться той самий, завдяки якому можна буде вчитися із задоволенням і активно рухатися до мети.

American English

Сайт забезпечує всіх охочих матеріалами для викладання та вивчення американської англійської. До слова, не тільки мови, а й культури. Тут пропонуються численні різнорівневі матеріали для вимови, читання, написання, сприйняття на слух. Можна знайти багато корисного для поповнення словникового запасу та вивчення граматики. Інформація знайдеться у форматі на будь-який смак – аудіо, відео, книги, статті. Як видно, поліпшити свою англійську є всі можливості – потрібно тільки приділити трохи часу.  

American English at State

Сторінка у Facebook, що належить державному департаменту США, повністю присвячена вивченню американського діалекту англійської. Тут представлена величезна кількість навчальних матеріалів, які підійдуть не тільки студентам, а й викладачам. Крім стандартної теорії додаються також інформаційні статті про американську культуру: відомих представників нації, звичаї, музику, цікаві та красиві місця. Нові пости публікуються раз на тиждень. Крім того, підписники сторінки можуть знайти собі друзів серед інших таких самих студентів з усього світу.

British Council Learn English

На сайті знайдуться високоякісні онлайн ресурси для вивчення англійської мови, завдяки яким кожен зможе покращити свої навички. Тут можна відшукати повні курси для різних рівнів знання мови, знайти щось конкретне або покращити якусь окрему навичку. Але варто врахувати, що не всі з цих ресурсів доступні безкоштовно.

Duolingo

Навчання з Duolingo – те найкраще, що потрібно для початківців, яким важко дається не тільки запам’ятовувати інформацію, а й дотримуватися регулярності занять. Ресурс доступний у форматах вебсайту та мобільного застосунку, тому доступний у будь-який момент. Крім того, хоча преміум-підписка присутня, на Duolingo все одно можна комфортно займатися самостійно та абсолютно безкоштовно. Грати в інтерактивні ігри, змагатися з іншими користувачами по всьому світу та отримувати нагороди за успіхи – усе це робить навчання захопливішим. 

Англійська мова в Україні отримає новий статус - Кабмін розробляє  законопроєкт - Інформатор Івано-Франківськ

Voice Of America

Для вивчення англійської можна використовувати й мультимедіаканал Голос Америки. Тут можна знайти багато інформації не тільки щодо вивчення мови, а й останні новини про те, що відбувається у США та світі. Для навчання пропонуються подкасти та відеозаписи з субтитрами, які цілком підійдуть для користувачів із різними рівнями. Подкасти та багато інших джерел зокрема допоможуть у навчальному процесі. На сайті, крім іншого, можна знайти безкоштовний відеокурс для учнів початкового рівня, і спеціально розроблені мініуроки, де пояснюються англійські ідіоми, крилаті вирази та основні моменти лексики.

Завдяки переліченим ресурсам для вивчення англійської мови, отримання нових знань може стати по-справжньому комфортним, цікавим і доступним у будь-який час. Можна дізнатися нове, закріпити пройдене, отримати нагороди за старання і багато іншого.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ