Інструменти трейдера криптовалют: найкращі ресурси для аналізу новин криптосектора

Якщо у якості доходного активу вас цікавить криптовалюта, сайт з детальною аналітикою – це базовий інформаційний ресурс, якій варто використовувати при продумуванні кожного кроку. Велика кількість інформаційних джерел може розфокусувати трейдера крипто валют. Тому важливо обрати сервіси, які будуть одночасно надавати доступ до детальної та точної аналітики, останніх підтверджених новин. Якщо вас цікавлять ціни на криптовалюти в реальному часі, то ці дані ви можете відстежувати на криптобіржах, наприклад, WhiteBIT.

Сервіси з достовірною аналітикою для подальшої торгівлі криптовалютою на біржі

Отримувати інформацію бажано з різних джерел. Плюсом стане наявність аналітичної панелі на вашій торговій платформі. Українські біржі криптовалют, наприклад, WhiteBIT надають доступ до різних інструментів аналізу ринкової ситуації. Додатково буде корисним використання інших джерел аналітичної інформації, які представлені нижче.

CoinMarketCap – інструмент трейдера криптовалют

CoinMarketCap – це один із найпопулярніших та широко використовуваних веб-ресурсів для відстеження інформації про криптовалютний ринок. Він надає користувачам широкий спектр статистики та даних про цифрові активи, включаючи наступне:

  • Ціни на криптовалюти.
  • Обсяги торгівлі на різних біржах.
  • Ринкова капіталізація для кожної криптовалюти, що допомагає оцінити загальну вартість ринку.
  • Новини, які стосуються ф’ючерсів та маржинальної торгівлі криптою.
  • Зміни цін та відсоткові прирости протягом різних періодів.
  • Графіки та аналітика, що дозволяє трейдерам та інвесторам оцінювати стан крипторинку.

Додатково сайт містить багато інших статистичних даних, включаючи загальну кількість монет у обігу, посилання на блокчейн-дослідження та іншу інформацію, за якою можна дізнатись, де торгувати Біткоіном з найбільшою користю для себе.

Coindesk

Coindesk – це відомий інформаційний портал, який спеціалізується на блокчейн-технологіях. Цей ресурс є одним із найавторитетніших джерел новин, аналізу та інформації про криптовалютний сегмент. Ключові функції та характеристики майданчику:

  • Coindesk публікує останні новини зі світу криптовалют та блокчейну, а також проводить аналітичні дослідження, надаючи коментарі від експертів галузі.
  • На сайті ви знайдете дані про ціни та торги на криптовалюті, ринкову капіталізацію, обсяги торгівлі та інші статистичні дані.
  • Coindesk інформує про майбутні події, конференції та заходи у галузі криптовалют.
  • Ресурс публікує дослідження, звіти та аналітику відомих фахівців у галузі.

Coindesk може мати ексклюзивні матеріали, інтерв’ю з ключовими фігурами галузі та багато іншого про новини світових та українських бірж криптовалют.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ