Український завод випустив потужну вакуумну машину (Фото)

Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і передав замовнику вакуумну машину АТ МВ-0702 на шасі DAYUN. Про це повідомила пресслужба виробника.

Машина призначена для вакуумного очищення вигрібних ям та каналізаційних колекторів, для подальшого транспортування та вивантаження рідких відходів в місцях їх утилізації.

Спеціальне обладнання складається з цистерни, вакуумного насоса з приводом, сигнально-запобіжного пристрою, приймального лючка зі всмоктуючим шлангом, кранів керування з трубопроводом та додаткового електрообладнання.

WordPress Dashboard

Додатково автомобіль комплектується ежекторною насадкою для збільшення глибини всмоктування до 8 м та механізмом відкривання заднього дна для очищення ємності від мулових накопичень.

WordPress Dashboard

Асенізаційна машина оснащена потужним вакуумним насосом, який легко відкачує побутові або промислові відходи завдяки створеному розрідженню у цистерні. Крім того, вона відповідає високим стандартам експлуатації навіть в найскладніших умовах.

Базою для цієї моделі стало шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з комфортабельною кабіною, включаючи спальне місце. Автомобіль оснащений 150-сильним дизельним двигуном та 6-ступінчастою механічною трансмісією.

Джерело: MotorMedia Review

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ