Ви про це дуже пошкодуєте: чому в жодному разі не можна піднімати гроші, знайдені на вулиці

Розплющте очі на містичний бік знаходження чужих грошей на вулиці. Піднімаючи їх, ви можете не тільки змінити свою фінансову енергетику, а й вступити в контакт із таємничими впливами, про які ви, можливо, не підозрювали!

Знаходити чужі гроші на вулиці може викликати різні негативні наслідки, вважають ті, хто вірить у надприродні аспекти життя.

Згідно з їхніми переконаннями, гроші мають особливий вид енергетики і, піднімаючи їх із землі, ми ризикуємо порушити баланс нашої фінансової енергії та залучити негативні впливи ззовні.

По-перше, піднімаючи чужі гроші, ми, на їхню думку, стаємо пов’язаними з енергетикою попереднього власника, що може вплинути на наші власні фінансові потоки. Це створює невидимі зв’язки, які можуть вплинути на наш добробут.

По-друге, згідно з переконаннями, через знайдені гроші до нас може “перетікати” негативна енергія, включаючи хвороби та згубні переконання. Цей процес вони називають “вкидом”, припускаючи, що гроші можуть переносити енергетичні сліди своїх попередніх власників.

По-третє, деякі люди можуть використовувати гроші у різних ритуалах, залишаючи їх на дорозі як форму плати демонам чи надприродним сутностям. Піднімаючи такі гроші, ми, на їхню думку, ризикуємо залучити негативні наслідки цих ритуалів.

По-четверте, енергетика грошей має значну силу, яка, як стверджують деякі, може суттєво вплинути на наше життя, включаючи фінансові аспекти та загальну удачу.

По-п’яте, існує можливість зіткнутися з неприємностями, такими як звинувачення в крадіжці, якщо попередній власник помітить, що ми піднімаємо гроші і почне пошук втрачених коштів.

У результаті, за їхньою рекомендацією, краще утримуватися від підняття чужих грошей на вулиці, враховуючи особливості їхньої енергетики. Обережність у цьому питанні вважається кращою, ніж миттєве задоволення спокуси підняти випадково втрачені гроші.

Читайте також:

Джерело: Hyser

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ