Де виробляють коньяк Азнаурі

Азнаурі — не просто місце виробництва елітного напою. Це справжнє серце коньячної культури, де кожна крапля — сплав старовинних традицій та сучасних технологій. Саме тут, серед незабутніх пейзажів і зелених лабіринтів лози, народжується коньяк, який завойовує прихильність поціновувачів з усього світу. 

Як виробляється напій

Таємниці процесу виготовлення алкоголю, особливість якого полягає в неперевершеній якості, зберігаються століттями. Цей преміальний сорт виготовляється в Одесі компанією, що визнана однією з найкращих та найстаріших в Україні, саме тому коньяк Азнаурі 3 зірки має досконалий смак. Створення такого типу пиття починається зі збору ягід та вичавлення соку, що потім ферментується до отримання вина. Під час подальшого періоду витримки у дерев’яних бочках протягом декількох років суміш набуває необхідної оксамитової текстури та багатогранного букета.

Різновиди коньяку Азнаурі

Зіркова приналежність визначається на основі тривалості ферментації, яка зазвичай становить довгий період. Aznauri представлений великою колекцією, яку можна знайти в інтернет-магазині MAUDAU. Розгляньмо сорти:

  1. Три зірки. Це стандартний сорт із м’яким і гармонійним смаком. Виробляється з добірних виноградних спиртів. Вирізняється яскравими ароматами фруктів, ванілі та прянощів. У напої присутня збалансованість і глибина купажу, що робить тризірковий алкоголь чудовим вибором для поціновувачів.
  2. Чотири зірки. Зберігається в бочках не менше чотирьох років. Виділяється складним і глибоким букетом, а також тривалим посмаком.
  3. П’ять зірок. Належить до категорії преміум. Витримка найдовша, що надає коньяку ще більшої глибини та багатогранності, підкреслюючи благородні аромати спецій і ягід. Він рекомендується шанувальниками для особливих випадків.
  4. Gold Reserve. Цей напій витримується теж п’ять років, що надає йому більш вишукану текстуру. Виготовляється з добірних виноградних спиртів і вирізняється чудовим балансом дубових ноток з відтінками карамелі та шоколаду, що оцінять любителі міцного алкоголю.
  5. Black Barrel. Сорт із незвичною назвою витримують у спеціальних чорних бочках. Це надає йому своєрідного характеру та унікальних смакових якостей.
  6. Deluxe XO. Один із найпрестижніших у лінійці Aznauri. Extra Old означає «дуже старий» і вказує на збереження у винних льохах не менше ніж 20 років. Виготовляють з добірних виноградних спиртів. Напій вирізняється складним і яскравим букетом, що поєднує в собі аромати фруктів, прянощів і шоколаду.

Високоякісні, зі складним букетом ароматів та вишуканою текстурою, усі сорти коньяку Азнаурі представляють втілення мистецтва майстрів. Вони гарантують істинним поціновувачам певний досвід і незабутню насолоду, а також стануть чудовим подарунком або доповненням до особливого випадку.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ