Ви відразу відчуєте різницю: що потрібно додати в пельмені, щоб вони стали ще смачнішими

Магія домашніх пельменів з гарбузовим пюре у нашому новому рецепті – просто, смачно та неймовірно затишно!

Давайте детальніше розберемо процес приготування цієї чудової страви, яка точно сподобається всій вашій родині.

Пельмені з гарбузовим пюре – це незвичайне поєднання, яке надасть звичайним пельменям особливий смак та аромат. Приготування таких пельменів не так і складно, а результат вразить вас своєю пишністю.

Щоб почати готувати пельмені, вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Гарбузове пюре – 200 грам. Ви можете приготувати його самі, очистивши гарбуз від шкірки та насіння, нарізавши його шматочками та запікаючи в духовці при температурі близько 180 градусів Цельсія протягом 40-50 хвилин. Після цього подрібніть гарбуз до однорідної маси за допомогою блендера.
  • Борошно – 2 склянки. Просійте борошно, щоб позбутися грудок і забезпечити рівномірність суміші.
  • Яйце – 1 штука. Яйце додасть еластичності тесту та допоможе зв’язати інгредієнти.
  • Сіль – щіпка. Сіль підкреслить смак і надасть більш виразного аромату вашим пельменям.
  • Соняшникова олія – 2 столові ложки. Це масло додасть тісту ніжність і дозволить краще розкачати тісто.

Тепер перейдемо до приготування.

Почнемо з тіста: змішайте гарбузове пюре, просіяне борошно, яйце, сіль і олію у великій мисці. Ретельно вимішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Тісто, що вийшло, повинно бути пружним і легко відходити від рук.

Після того, як тісто готове, дайте йому трохи відпочити. Накрийте його рушником і залиште на 20 хвилин. Це дозволить тесту трохи “розслабитися” та стати більш пружним.

Коли тісто відпочине, можна розпочинати формування пельменів. Виріжте невеликі кухлі з тіста, розкотіть їх у тонкі коржики і начиніть складати начинку на кожну коржик. Не забудьте приготувати начинку на ваш смак: м’ясну, грибну, картопляну чи іншу.

Склавши начинку в центрі кожного коржика, акуратно з’єднайте краї, щоб отримати класичну форму пельменя. Повторюйте цей процес, поки у вас не закінчиться тісто або начинка.

Готові пельмені можна відразу ж зварити в киплячій підсоленій воді або заморозити для подальшого використання. Після варіння чи заморожування пельмені готові до подачі на стіл. Ви можете подавати їх зі сметаною, соусом чи просто полити розтопленим маслом.

Таким чином, приготування пельменів з гарбузовим пюре – це чудовий спосіб урізноманітнити ваше меню та порадувати близьких смачною та ароматною стравою.

Спробуйте цей рецепт, і ви переконаєтеся, що домашні пельмені з гарбузовим пюре безперечно стануть новим улюбленим частуванням вашої родини.

Джерело: Hyser

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ