Ви загробите весь урожай: які два овочі не можна садити на місці огірків

Це важливо знати, якщо ви не хочете знищити свій город

Після вирощування огірків дуже важливо вибрати відповідні культури, оскільки огірки мають тенденцію витягувати поживні речовини із ґрунту. Ось кілька рекомендацій, що садити після огірків:

Літні проміжні культури:

Гірчиця.

Люпин.

Ріпак.

Редиска олійна.

Рекомендовані овочі та трави:

Шпинат.

Листя салату.

Коренеплоди:

Морква.

Петрушка.

Селера.

Цибулинні овочі:

Часник.

Цибуля.

Кріп також підходить для посадки після огірків.

Овочі, яких слід уникати:

Гарбузи.

Цукіні.

Дині.

Кавуни.

Ці овочі мають такі ж вимоги до ґрунту, як і огірки, і їм може бути важко рости в ґрунті, виснаженому попереднім урожаєм огірків.

Пам’ятайте, мета полягає в тому, щоб вибрати культури, які можуть добре рости на ґрунті, який, можливо, був дещо виснажений огірками. Правильна сівозміна та вибір відповідних наступних культур сприяють підтримці родючості ґрунту та запобіганню накопиченню шкідників та хвороб.

Після вирощування огірків дуже важливо ретельно продумати наступні культури. Огірки мають тенденцію витягувати поживні речовини з ґрунту, тому вибір відповідних наступних культур має важливе значення для підтримки родючості ґрунту.

Агрономи рекомендують використовувати покривні культури, такі як гірчиця, люпин та ріпак, для збагачення ґрунту між основними культурами. Ці покривні культури є відмінним варіантом, допомагаючи відновленню грунту.

Джерело: Hyser

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ