Результат вас точно здивує: скільки яєць потрібно з’їдати на тиждень, щоб скинути зайву вагу

Якщо ви вирішили позбутися пари зайвих кілограмів, яйця відмінно підійдуть як дієтичний продукт.

Яйце — це один із головних продуктів харчування людини та збалансоване джерело корисних речовин для організму. Ще б пак, яєчний білок містить велику кількість цінних для здоров’я людини амінокислот. З’їдаючи одне яйце на день, доросла людина отримує 1/4 добової норми необхідних корисних елементів. До складу входять вітаміни А, В, D, E, K, H та PP. А також такі речовини, як залізо, йод, кальцій, калій, фосфор – загалом близько 40 корисних речовин, мікро- та макроелементів. Однак максимальну користь яйця дають лише тоді, коли ми споживаємо їх у потрібній кількості.

Якщо ви вирішили позбутися пари зайвих кілограмів, яйця відмінно підійдуть як дієтичний продукт. Яєчні жовтки особливо багаті на поживні речовини, а в одному яйці міститься приблизно 78 ккал. Як правило, для схуднення на день можна з’їдати три варені яйця.

До речі, в одному яйці міститься понад 10 різних вітамінів та мінералів, серед яких:

  • корисні жири – 4,7 грам;
  • залізо – 0,8 мг;
  • цинк — 0,6 мг;
  • селен – 15,4 мг;
  • фолат – 23,5 мг;
  • вітамін А – 80 мкг;
  • вітамін D — 50 ME.

Так що при споживанні 2 шт. яєць на день, вам не потрібно пити багато вітамінів.

Протеїн, що міститься в яйцях, підвищує відчуття ситості та знижує відчуття голоду. Таким чином, ви довше не хочете їсти, що сприятливо позначиться на втраті ваги. Загалом дієти з великою кількістю білка нормалізують харчову поведінку. У тому числі допомагають утриматися від нічних перекушування і не переїдати.

При схудненні вживати яйця бажано зранку, щоб нормалізувати метаболізм та забезпечити себе корисними речовинами на весь день. Прискорення обміну речовин відбувається завдяки амінокислот, а це важливо при схудненні.

Джерело: Hyser

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ