Електронний кабінет призовника: у Міноборони вже розповіли, як це працюватиме

Україна модернізує систему мобілізації Представник Міноборони пояснив, як нові технології та електронний кабінет призовника покращать організацію та якість призову громадян до армії.

Іларіон Павлюк, представник оборонного відомства, наголосив на важливості обліку спеціальностей військовозобов’язаних громадян при формуванні військових бригад.

Про це повідомляє focus.ua

Це, на його думку, не лише спростить організаційні процеси, а й підвищить ефективність служби.

“Поява електронного кабінету – дуже зручний механізм для всіх. Тут треба розуміти, що якщо ми досягли ситуації, коли оновлення даних масове, тому що це можна зробити вдома з комп’ютера, нам тоді значно простіше організувати систему, коли людина має спеціалізацію механіка- водія, буде відповідні завдання виконувати в армії”, – заявив Іларіон Павлюк.

Однак, важливо зазначити, що електронний кабінет не призводитиме до автоматичного призову до армії всіх даних, що оновили. Павлюк запевнив українців, що такі побоювання є необґрунтованими. Нині кількість військовозобов’язаних громадян у країні перевищує необхідну кількість для Збройних сил, тому процес мобілізації буде проводитись у суворо встановлених рамках.

Насамкінець, Павлюк підкреслив, що всі зусилля в галузі військової мобілізації спрямовані на те, щоб забезпечити більш зручні, прозорі, швидкі та якісні процеси призову громадян до служби в армії.

Джерело: Hyser

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ