З’явилися перші подробиці про дизайн Samsung Galaxy S25

Компанія Samsung вже досить давно має традицію випускати свої флагманські смартфони S-серії з різними варіантами розмірів корпусу. Наймолодша модель завжди була в компактному корпусі. Але, судячи з нових витоків, маленькі смартфони Galaxy S незабаром відійдуть у минуле.

Сьогодні популярний інсайдер @Tech_Reve написав у твіттері, що отримав інформацію від Yeux1122 про те, що майбутня базова модель Galaxy S25 буде збільшена в розмірах. За його словами, є ймовірність, що екран в базовому Galaxy S25 збільшиться з існуючих 6,2 дюйма до 6,36 дюйма.

Зі слів @Tech_Reve, схоже, що загальна тенденція до збільшення розмірів смартфонів стає все більш популярною. Навіть базова модель iPhone 16 Pro від Apple збільшується до 6,3 дюймів, а також збільшиться розмір базової моделі Xiaomi 15 в Китаї.

Samsung нещодавно випустив три версії своїх флагманів серії S. На прикладі нової лінійки це компактний Galaxy S24 з діагоналлю екрану 6,2 дюйма, середній варіант Samsung Galaxy S24+ з діагоналлю екрану 6,7 дюйма і найбільша модель Galaxy S24 Ultra з діагоналлю 6,8 дюйма.

У порівнянні з минулорічною лінійкою Galaxy S23, розміри екранів у нових моделях збільшилися на 0,1 дюйма, і схоже, що тенденція до збільшення розмірів смартфонів лінійки Galaxy S може продовжитися і в майбутньому.

Що стосується інформації про технічні характеристики майбутніх смартфонів Galaxy S25, то вона дуже мізерна. Той же інсайдер раніше повідомляв, що в лінійці Galaxy S25 відмовляться від власних датчиків камер GN3 і будуть встановлювати тільки сенсори від Sony. Також раніше ходили чутки, що майбутні пристрої серії S25 отримають тільки процесори Exynos.

Джерело: NNews

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ