Червоний Хрест провів тренінги з першої допомоги

main

Під егідою обласного Товариства Червоного Хреста України сьогодні у Сторожинці відбувся тренінг з навчання навичкам першої невідкладної допомоги для учнів міських шкіл та студентів лісового коледжу.

Заняття відбулося у Клубі медичних працівників Сторожинецької Центральної районної лікарні.

2

Учасники тренінгу наочно побачили як правильно надавати допомогу та навчились самостійно виконували необхідні маніпуляції. Групі слухачів були надані манекени, муляжі та інші засоби для проведення підготовки.

Для проведення таких навчань використовувались манекени, заготовлені медичні засоби (бинти, джгути, шини), а також слухачів вчили використовувати підручні засоби для надання невідкладної допомоги в екстрених випадках.

22

Під наглядом фахівців учасники тренінгу мали змогу самостійно повторити маніпуляції з невідкладної допомоги та за допомогою манекенів відтворити отримані знання на практиці.

Завдяки інструктору Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста Олені Кирилюк та волонтерам організації тренінг пройшов в цікавій та легкій атмосфері.

Червоний хрест

21

19

8

20

Червоний Хрест

“Ми щиро вдячні всім учасникам заходу, – каже голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Євдокименко. – Дякуємо учням та вчителям, які приєдналися та були активними учасниками тренінгу. Сьогодні, у зв’язку з складною суспільно-політичною ситуацією в країні, такі навчання вкрай необхідні. Ми плануємо і надалі розвивати цей напрямок в нашому районі та охопити навчанням всю учнівську молодь.

1

3

12

5

7

Значення першої медичної допомоги важко переоцінити. Своєчасне надання та правильне проведення медичної допомоги не тільки рятує життя, але й забезпечує подальше успішне лікування хвороби або ушкодження, попереджує розвиток тяжких ускладнень.”

18

10

17

6

4

Для запису на наступні тренінги звертайтеся у районний осередок Товариства Червоного Хреста: м.Сторожинець, Міська поліклініка, 4 поверх, каб. №90 та за тел. (099) 076 13 10

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ